AksuVital Arı Ekmeği Perga 115g
Arılar doğadan topladıkları polene kendi enzimlerini katarak petek gözlerinde depolarlar ve kendi ekmeklerini yaparlar. Arıların yavrularını beslediği ilk besini işte o arı ekmeğidir!
Arı ekmeği, polenin dış zarının, arının kendi enzimleriyle sindirilip bütün besin içeriğinin açığa çıkmış halidir. İnsanlar tarafından daha yüksek oranda sindirilebilir. Arı ekmeğine "perga" da denilmektedir.
Dört mevsim süresince arı poleni kovanda fermente olduktan sonra, arı ekmeği haline gelmektedir. Yani en kısa tanımıyla bal ile fermente edilmiş polene arı ekmeği (perga) denilmektedir.
• ISO 22000:2005 kalite standartlarına uygundur,
• GMP (Good Manufacturing Process-İyi Üretim Uygulamaları) koşullarda üretilir,
• Helal Sertifikalıdır,
• GDO içermez,
• SİLİKON içermez,
• RENKLENDİRİCİ içermez,
• ALKOL içermez,
• Mikrobiyolojik güvenirliğe sahiptir,
Türk Gıda Kodeksi Bal Tebliği’ne uygundur.
Gramaj: 115g